Cajun Grillowany Sum Z Salsą Morelową

Cajun Grillowany Sum Z Salsą Morelową
Cajun Grillowany Sum z morelowym Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 1 porcją. To danie główne ma 1115 kalorii, 118g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Na $13.96 za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Mieszanka Tureckiej moreli, Węgierskiej papryki, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cajun Grillowany Sum Z Salsą Morelową, Cajun Catfish with Fruit Salsa, oraz Grillowane gorące i słodkie kiełbasy Tacos z polewą morelowo-Jalapeno, grillowaną papryką i czerwoną cebulą Salsa.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki salsy i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
2
W małym słoiku połącz wszystkie składniki, aby przetrzeć i wstrząsnąć, aby dobrze się rozprowadzać
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Rozgrzej grill do medium
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Ryby opłukać pod bieżącą wodą, osuszyć
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Oliwę z oliwek skropić rybą, posypać masą i delikatnie wcierać w rybę
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Odwrócić rybę i powtórzyć z oliwą z oliwek i natrzeć
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Gdy grill jest gorący, umieść gotowaną rybę na grillu i gotuj przez 15 do 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przekłuciu widelcem, obracając rybę raz
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Ugotowaną rybę układamy na pojedynczych talerzach, salsę dzielimy na porcje i udekorowujemy limonkami
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn