Cajun Corn Pups
Przepis Cajun kukurydza Szczenięta jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 14g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku w proszku, jajko, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Portobello Szczenięta, Dip Kukurydziany Cajun, oraz Kukurydza Cajun i krewetki.
Instrukcje
Wymieszaj mieszankę muffinek kukurydzianych, zimne piwo, jajko, przyprawę kreolską i czosnek w proszku w średniej misce.
Pokroić kiełbasę w 1-calowe plastry. Kiełbasy zanurzyć w cieście, dobrze powlekając.
Wlać olej roślinny na głębokość 1 cala do holenderskiego piekarnika; podgrzać na średnim ogniu do 34
Smaż parówki, 2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Trzymaj ciepło na stojaku z drutu w aluminiowej folii wyłożonej galaretką w piekarniku 200.
Podawać z musztardą kreolską.