Cacciuco alla Livornese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 512 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cacciuco alla Livornese, Kurczak Livornese, oraz Red Snapper Livornese.
Instrukcje
1
Oczyść i skaluj (jeśli to konieczne) wszystkie owoce morza. Sprawdź kalmary dla każdego cartilege i pokroić na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Waga Kuchenna
2
Wlać 1 łyżkę oliwy z oliwek do średniej wielkości rondla z pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Podgrzać na średnim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie będzie palić.
4
Dodać małże i przykryć, gotując na parze, aż małże się otworzą, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
5
Usuń małże, zachowując soki pozostawione na patelni.