Bąbelki żurawiny, świeżej gruszki i cynamonu
Żurawina, świeża gruszka i bąbelki cynamonu mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przystawki. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 33 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. 16 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cava, sok żurawinowy, mielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 27%. Podobne przepisy to Świeża Polewa Gruszkowo-Cynamonowa, Żurawina Gruszka Cynamon Budyń Chlebowy, oraz Gruszka-żurawina chrupiąca z lodami cynamonowymi.
Instrukcje
W blenderze umyj gruszki, aż będą gładkie.
Wlej do dzbanka, a następnie dodaj niewielką kroplę soku żurawinowego, aby zapobiec przebarwieniu gruszki.
Kiedy goście przyjadą, włóż kilka łyżeczek czystej wody do dna każdego fletu lub szklanki, a następnie dodaj więcej soku.
Dodaj szczyptę cynamonu, a następnie dopełnij schłodzoną Cava.
Podawać natychmiast, przed wykonaniem kolejnej partii z resztką czystą.