Bułka z szynką i szwajcarską kanapką

Bułka z szynką i szwajcarską kanapką
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 306 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szynki, ziarna sezamu, klasycznej skorupy pizzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mrożone Ciasto Szwajcarskie Roll Ice Cream Sandwich Cake, Swiss Roll, oraz Swiss Omlet Roll-Up dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. spryskaj arkusz ciastek sprayem do gotowania lub smarem ze skróceniem. Rozwiń ciasto na arkuszu cookie. Zaczynając od środka, naciśnij ciasto na prostokąt o wymiarach 14x8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż miód-musztardę na cieście do 1 cala krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3
Ułóż szynkę i ser na musztardzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Złóż długie boki ciasta nad nadzieniem do środka prostokąta; szczypta do uszczelnienia. Uszczypnij krótkie boki, aby zamknąć i schować pod.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Posmarować jajkiem; posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Piec 16 do 18 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Pokroić na 6 kawałków; podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn