Bułka z szynką i szwajcarską kanapką
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 306 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szynki, ziarna sezamu, klasycznej skorupy pizzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mrożone Ciasto Szwajcarskie Roll Ice Cream Sandwich Cake, Swiss Roll, oraz Swiss Omlet Roll-Up dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. spryskaj arkusz ciastek sprayem do gotowania lub smarem ze skróceniem. Rozwiń ciasto na arkuszu cookie. Zaczynając od środka, naciśnij ciasto na prostokąt o wymiarach 14x8 cali.
Rozłóż miód-musztardę na cieście do 1 cala krawędzi.
Ułóż szynkę i ser na musztardzie.
Złóż długie boki ciasta nad nadzieniem do środka prostokąta; szczypta do uszczelnienia. Uszczypnij krótkie boki, aby zamknąć i schować pod.
Posmarować jajkiem; posypać sezamem.
Piec 16 do 18 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Pokroić na 6 kawałków; podawać na ciepło.