Bułka z imbirem i kremem
Bułka z imbirem i kremem może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 8. Ten deser ma 256 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Za 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką zmielony imbir, zmielone ziele angielskie, bitą śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Podwójnie imbirowa śmietana i ciasto Bundt z truskawkami z imbirem, Mrożone Szwajcarskie Ciasto Roll Ice Cream Sandwich Cake, oraz Boston Cream Cake Roll.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż patelnię galaretowatą o wymiarach 10x15 cali papierem do pieczenia i lekko nasmaruj. Przesiej mąkę, sodę oczyszczoną, imbir, cynamon, gałkę muszkatołową i ziele angielskie.
Ubij jajko i wodę w dużej misce, a następnie wymieszaj z białym cukrem i melasą. Dodać przesiane suche składniki do uzyskania gładkości, a następnie wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto wróci do dotyku, około 15 minut. Po zakończeniu wyjmij z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia na 15 minut. Następnie przykryj patelnię zwilżonym ręcznikiem i wstaw do lodówki na zimno, około 2 godzin.
Aby złożyć, wyjmij ciasto z patelni z galaretką i odwróć na świeży arkusz pergaminu; Usuń i wyrzuć Stary pergamin.
Posyp równomiernie cukrem cukierniczym, a następnie równomiernie rozprowadź bitą śmietaną.
Zwiń od wąskiego końca do wąskiego końca, tworząc zwartą spiralną kłodę. Zawiń w pergamin i schłódź, aż będzie gotowy do podania.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ciasto rolkowe można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 47 dolarów za butelkę.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Mieszanka: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco