Bułka tarta z boczkiem i szczypiorkiem

Bułka tarta z boczkiem i szczypiorkiem
Boczek i szczypiorek bułka tarta to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz boczek, rozdarta bagietka, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Makaron dwu groszkowy z boczkiem bułka tarta, Smażone fasolki z boczkiem bułka tarta, oraz Spaghetti z chrupiącym boczkiem i bułką tartą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż chrupiące, i wyjąć z patelni za pomocą łyżki szczelinowej. Crumble. Pulse torn bagietka w robocie kuchennym dla grubych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
2
Dodać bułkę tartą do kapieli na patelni; gotować 2 protokół lub do tosty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia; wymieszać z boczkiem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
BoczekBoczek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn