Bułeczki Z Mielonym Mięsem Cynamonowym
Przepis cynamonowe bułeczki mielone mogą być wykonane w około 1 godzinę i 5 minut. Ten przepis służy 16. Ten chleb ma 244 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka skondensowanego mięsa mielonego, mielonego cynamonu, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 10 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Lepkie Bułeczki Z Mięsem Mielonym, Bułeczki Chelsea z mięsem mielonym, oraz Bułeczki Cynamonowe.
Instrukcje
Drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie. Ubij cukier, sól, olej, jajko i 1 szklankę mąki, aż będą gładkie. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto. Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i wstaw do lodówki na 4 godziny.
Rozdrobnij mięso mielone do małego rondla; dodaj cydr. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia. Ochłodzić całkowicie.
Połącz brązowy cukier i cynamon; odstawić.
Uderz ciasto. Skręć na posypaną mąką powierzchnię.
Rzuć do 16-calowego. x 12-W. prostokąt.
Rozłóż nadzienie do 1/2 cala. krawędzi; posypać mieszaniną brązowego cukru. Kropka z masłem.
Zwiń styl galaretki, zaczynając od dłuższego boku; ściśnij szew, aby uszczelnić.
Umieść wyciętą stroną do góry na dwóch natłuszczonych 9 cali. okrągłe formy do pieczenia. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 1 godziny.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub na złoty kolor.
Połącz składniki glazury; skrop ciepłe bułki.