Watermelon Slush

Watermelon Slush
Watermelon Slush to bezglutenowe i wegańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz arbuza, sok z limonki, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Malinowy Arbuz Slush, Strawberry-watermelon Slush, oraz Strawberry Watermelon Slush dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze przykryj i przetworz sok z limonki, arbuz i cukier partiami, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
ArbuzArbuz
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do pojemnika odpornego na zamrażarkę. Przykryć i zamrozić na 30 minut lub do momentu, gdy brzegi zaczną zamarzać.
3
Wymieszać i wrócić do zamrażarki. Powtarzaj co 20 minut lub do luźnego, około 90 minut. Łyżka 3/4 szklanki do misek lub szklanek; dodać 1/4 szklanki sody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn