Bułeczki Z Maślanką Miodową

Bułeczki Z Maślanką Miodową
Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli 10 centów za porcję spada twój budżet, bułeczki z maślanką miodową mogą być spektakularne Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier, sól, maślankę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maślane bułeczki ziemniaczane {najbardziej puszyste najsmaczniejsze bułeczki jakie kiedykolwiek spotkałam}, Roladki Z Maślanki, oraz Roladki Z Maślanki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić cukier i drożdże w ciepłej wodzie w dużej misce; odstawić na 5 minut lub do spienienia. Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać 5 uncji (2 szklanki) mąka, maślanka, miód, masło, i sól do mieszaniny drożdży; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Wymieszaj 9 uncji (około 1 1/4 szklanki) mąki, aby uformować miękkie ciasto. Obróć się na posypaną mąką powierzchnię. 8 minut); dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MiódMiód
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieścić ciasto w misce pokrytej sprayem do gotowania; obrócić do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.) Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić na 5 minut. Podzielić na 24 kawałki. Kształt w kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieścić kulki 2 cale od siebie na pergaminu wyłożone blachy do pieczenia. Przykryć; odstawić na 20 minut lub do podwojenia rozmiaru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Odkryj ciasto; wykonaj (1/4 cala głębokości) cięcie w górnej części każdej kulki za pomocą ostrego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Piec w 350 przez 18 minut lub do złotego koloru, obracając blachy do pieczenia po 9 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Usunąć rolki z blach do pieczenia; ostudzić na stojakach z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn