Bułeczki Pomarańczowe

Bułeczki Pomarańczowe
Pomarańczowe bułeczki to europejskie śniadanie. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Ten przepis służy 8. 57 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz masło, sok pomarańczowy, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Jest to spowodowane moim uzależnieniem od pieczenia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Wiśniowo-pomarańczowe kremowe bułeczki z sosem karmelowym, Czekoladowe bułeczki pomarańczowe z pomarańczową glazurą, oraz Pomarańczowo-czekoladowe bułeczki z pomarańczową polewą są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji dolnej i podgrzej piekarnik do 400 stopni. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce połącz cukier i skórkę pomarańczową; wymieszaj opuszkami palców, aż cukier będzie zwilżony i pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Masło zetrzeć na mieszaninę mąki na dużych otworach tarki pudełkowej; użyj palców do pracy w maśle, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
5
W małej misce, ubić śmietanę i jajko, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Za pomocą widelca wymieszaj mieszaninę śmietany z mieszaniną mąki, aż utworzą się duże grudki ciasta. Użyj rąk, aby docisnąć ciasto do miski w piłkę. Ciasto będzie najpierw lepkie, ale po naciśnięciu ciasto się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Umieścić na lekko posypanej mąką powierzchni i wkleić w 7-calowy okrąg o grubości około 3/4 cala. Użyj ostrego noża, aby pokroić na 8 trójkątów; umieść na przygotowanej blasze do pieczenia, około 1 cala od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Piec na złoty kolor, około 15 do 17 minut. Ostudzić przez 10 minut i przygotować glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
W średniej misce przygotować glazurę, mieszając ze sobą roztopione masło, cukier cukierniczy, sok waniliowy i pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji. Zanurz górną część bułeczek w glazurze i pozwól glazurze stwardnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Scone świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W32 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn