Bułeczki Marchewkowe
Bułeczki z marchewką mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na posiłek poranny. Ten przepis służy 12. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Jeśli masz rodzynki, orzechy włoskie, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jest to niedrogi przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Bułeczki Marchewkowe, Piernikowe Bułeczki Z Marchewką, oraz Bułeczki Z Ciasta Marchewkowego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° (375F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj blachę ciasteczkową lub spryskaj sprayem do pieczenia mąką.
W dużej misce pokrój serek w suchą mieszankę ciasta, za pomocą widelca, aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy. Wymieszać z olejem, jajkiem, orzechami włoskimi i rodzynkami, aż powstanie miękkie ciasto. Zagnieść 6 razy na dobrze posmarowanej powierzchni.
Podziel ciasto na pół; uformuj każdą połowę w kulkę. Naciśnij ciasto do 3/4-cala-gruby okrąg (około 6 1/2 cala średnicy).
Każdy pokrój na 6 klinów lekko posypanym mąką nożem.
Umieść 1 cal od siebie na arkuszu cookie.
Piec 15 do 19 minut lub do momentu, gdy brzegi po prostu zaczną brązowieć.
Usuń z arkusza cookie. Fajne 10 minut. W małej misce do mikrofalówki, lukier mikrofalowy odkryte na średnim (50%) 15 sekund.
Mżawka lukier na bułeczki.
Podawać na ciepło. Sklep objęty.