Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc daj bułeczki Kokosowe z polewą kokosową. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Udaj się do sklepu i odebrać masło, vanillan extract, Ekstrakt z kokosa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto kokosowe babci Yearwood z polewą kokosowo-cytrynową, Pieczone pączki Kokosowe z polewą kokosową, oraz Tosty Kokosowe chleb bananowy z wanilią tosty Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób bułeczki: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól, cukier granulowany i rozdrobniony kokos ubić w misce. Ubij masło mikserem na małej prędkości, a następnie podnieś prędkość do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina będzie w grubych kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Rozdrobniony Kokos
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Mleko kokosowe, ekstrakty kokosowe i waniliowe oraz 1/2 szklanki cukru cukierniczego ubić w misce do uzyskania gładkiej masy, dodając więcej cukru do zagęszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę