Bułeczki Hamburgerowe Soft-N-Puszyste

Bułeczki Hamburgerowe Soft-N-Puszyste
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj bułek hamburgerowych Soft-N-Fluffy. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, mąkę chlebową, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Miękkie Bułeczki Hamburgerowe Na Noc, Chude bułki hamburgerowe bezglutenowe (jak jedna bułka!), oraz Bułeczki Hamburgerowe.

Instrukcje

1
Umieść wodę, olej rzepakowy, mąkę, cukier, sól, gluten pszenny i drożdże na patelni Maszyny do chleba w kolejności zalecanej przez producenta, wybierz cykl ciasta i włącz maszynę. Blachy do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Witalny Gluten PszennyWitalny Gluten Pszenny
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
ChlebChleb
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
PatelniaPatelnia
2
Po zakończeniu cyklu wyjmij ciasto na lekko naoliwioną powierzchnię roboczą i ugniataj przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3
Pokrój ciasto na 12 równych kawałków i rozwałkuj ciasto w kulki, owijając dłonią, otwartymi palcami, nad każdym kawałkiem ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Zwijaj delikatnie, z niewielkim naciskiem, aby uformować kulkę ciasta o jedwabistej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Umieść kulki ciasta na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i delikatnie spłaszczyć każdą kulkę ciasta w bułkę. Przykryć szmatką i odstawić do podwojenia, 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Bułki upiec w nagrzanym piekarniku, aż blaty będą złociste, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ostudzić na stojakach przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn