Bułeczki Hamburgerowe Soft-N-Puszyste
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj bułek hamburgerowych Soft-N-Fluffy. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, mąkę chlebową, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Miękkie Bułeczki Hamburgerowe Na Noc, Chude bułki hamburgerowe bezglutenowe (jak jedna bułka!), oraz Bułeczki Hamburgerowe.
Instrukcje
Umieść wodę, olej rzepakowy, mąkę, cukier, sól, gluten pszenny i drożdże na patelni Maszyny do chleba w kolejności zalecanej przez producenta, wybierz cykl ciasta i włącz maszynę. Blachy do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia.
Po zakończeniu cyklu wyjmij ciasto na lekko naoliwioną powierzchnię roboczą i ugniataj przez 2 do 3 minut.
Pokrój ciasto na 12 równych kawałków i rozwałkuj ciasto w kulki, owijając dłonią, otwartymi palcami, nad każdym kawałkiem ciasta.
Zwijaj delikatnie, z niewielkim naciskiem, aby uformować kulkę ciasta o jedwabistej powierzchni.
Umieść kulki ciasta na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i delikatnie spłaszczyć każdą kulkę ciasta w bułkę. Przykryć szmatką i odstawić do podwojenia, 30 do 45 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Bułki upiec w nagrzanym piekarniku, aż blaty będą złociste, około 12 minut.
Ostudzić na stojakach przed krojeniem.