Bułeczki drożdżowe mamy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj bułek drożdżowych mamy. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 9 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 530 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru, jaj, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy to Roladki Drożdżowe, Roladki Drożdżowe Blender, oraz Bez Drożdżowych Bułeczek Cynamonowych.
Instrukcje
Margarynę rozpuścić w gorącej wodzie.
Dodać cukier i sól i wymieszać.
Dodać zimną wodę i drożdże. Wymieszać do rozpuszczenia drożdży.
Dodać 3 szklanki mąki i wymieszać.
Dodać jajka i 2 1/2-3 szklanki więcej mąki.
Wymieszać, przykryć i odstawić do wyrośnięcia, aż ciasto podwoi się.
Punch w dół i niech wzrosnąć 30 więcej minut lub aż podwaja.
Zrobić kulki wielkości orzecha włoskiego ciasta.
Umieść około 2 cale od siebie w dobrze maślanej patelni 9 x 13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 30-45 minut.
Wierzch wałków posmarować margaryną na gorąco.