Bułeczki Cynamonowe Z Boczkiem
Bułeczki cynamonowe z bekonem mogą być tylko śniadaniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 12 porcji z 367 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Za 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 32 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mielony cynamon, masło, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik nie jest tak wielki. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bułeczki z boczkiem, bourbonem i orzechami laskowymi, Minimalny Poniedziałek: Szybkie Bułeczki Cynamonowe Z Boczkiem Klonowym, oraz Don ' t Go Bacon My Heart: Bourbon-Maple Bacon Sticky Buns.
Instrukcje
W małej misce rozpuść drożdże w ciepłym mleku. W dużej misce wymieszaj cukier, masło, żółtko, wanilię, sól, gałkę muszkatołową, mieszankę drożdżową i 1 szklankę mąki; ubijaj na średnich obrotach przez 2 minuty. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto (ciasto będzie lepkie).
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj folią i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Na małej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjmij łyżką cedzakową; odcedź na ręcznikach papierowych. Odrzuć kapanie, zachowując 2 łyżki stołowe.
W razie potrzeby wytrzyj patelnię do czysta.
Połącz brązowy cukier, syrop, cynamon, gałkę muszkatołową i zarezerwowane kapanie bekonu na patelni; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż się zmiksuje. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Rzuć do 18-calowego. x 12-W. prostokąt.
Rozłóż mieszankę boczku do 1/2 cala. krawędzi.
Zwiń styl galaretki, zaczynając od krótkiego boku; ściśnij szwy, aby uszczelnić.
Umieść rolki, ściętą stroną do dołu,w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 45 minut.
Piec w temperaturze 400° przez 18-20 minut lub na złoty kolor.
W małej misce ubij składniki lukru, aż będą gładkie.
Rozłóż na ciepłych bułkach.