Butternut, boczek i niebieski
Butternut, bekon i niebieski może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1007 kalorii, 38g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieczony, center cut boczek, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Dyni, Boczek I Ser Pleśniowy Makaron I Ser, 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, oraz Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać i puch 1 szklanka ugotowanego bulguru z 1 łyżeczką oliwy z oliwek. Wymieszać 1 szklankę pieczonej, kostek dyni, 1 szklankę świeżego szpinaku,1 plasterek boczku, gotowane i pokruszone, i 1 łyżka pokruszonego sera pleśniowego.
Posypać szczyptą koszernej soli i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.