Need a dairy free side dish? Bursztynowa Fasolka po bretońsku może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 9. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka musztardy dijon, brązowy cukier, fasola pinto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bursztynowa Cebula, Bursztynowy Imbir, oraz American Amber Ale dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz pierwsze 5 składników w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
3
Odcedzić na dużej misce; rezerwy gotowania cieczy. Wyrzucić cebulę i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wyjąć boczek z patelni, zastrzegając 1 łyżkę kapieli na patelni; odstawić boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj posiekaną cebulę do kapieli na patelni; gotować 10 minut lub aż złoty kolor i karmelizowane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać czosnek i chili w proszku do patelni; gotować 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodać ketchup i kolejne 5 składników (przez ale) i 1/2 szklanki reserved Bean liquid do patelni; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Ale
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodać fasolę i boczek. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Fasola
10
Przenieś do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.