Burritos z wołowiną i fasolą

Burritos z wołowiną i fasolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Burritos z wołowiną i fasolą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek w proszku, kminek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 751 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burritos duszone z wołowiną i fasolą, Burritos z wołowiną i fasolą, oraz Crock Pot Burritos z wołowiną i fasolą.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn