Burritos W Stylu Greckim
Przepis w stylu greckim Burritos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 38 minut. Ten przepis służy 38 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ryżu, beztłuszczowego jogurtu, greckiego sosu winegret i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Burritos W Stylu Enchilady, Burritos Śniadaniowe-W Stylu Ogniska, oraz Burritos W Stylu Denver.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Opatrunek ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 6 min. lub do czasu zakończenia, mieszając od czasu do czasu.
Dodać ryż i skórkę; lekko wymieszać.
Tortille posmarować hummusem; na wierzch polać mieszanką kurczaka, serem i szpinakiem. Złóż po przeciwnych stronach każdej tortilli, a następnie zwiń w stylu burrito.
Miejsce, szew-boki w dół, w jednej warstwie w zapiekance.
Piec 20 min. lub do ogrzania; top z jogurtem i pomidorami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.