Burgery Z Tuńczykiem Z Otwartą Twarzą
Burgery z tuńczykiem o otwartej twarzy mogą być tylko pescatarian przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 6G tłuszczu i w sumie 320 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sos sałatkowy ranczo, bułki do hamburgerów, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Burgery Falafel Z Otwartą Twarzą, Sunshine Burgers Z Otwartą Twarzą, oraz Burgery Z Indyka Z Otwartą Twarzą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce namocz kostki chleba w odparowanym mleku; odstawić na 5 minut. Dodaj sos sałatkowy, tuńczyka i pimientos. Nałóż około 1/4 szklanki na każdą połowę bułki.
Ułóż na blasze do pieczenia. Broil 5-6 w. od ognia przez 4 minuty lub do złotego koloru.
Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel
Burger w menu? Spróbuj połączyć się z Merlotem, Malbecem i Zinfandelem. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Możesz spróbować Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Anthem Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine
Czarna wiśnia, wanilia, bogata