Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasową

Przepis hamburgery z tuńczykiem z glazurą ananasową jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $6.89 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 529 kalorii, 47g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka rolek, ocet winny, ketchup i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasowo-musztardową i zielonym Chile-pikle Relish, Przyprawiony Tuńczyk Z Glazurą Ananasową, oraz Burgery z tuńczykiem żółtopłetwym z glazurą imbirowo-musztardową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sok ananasowy, ocet, imbir, sos sojowy i brązowy cukier w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż objętość zmniejszy się o połowę, o 30 protokół.
Dodać ketchup i gotować dodatkowe 5 protokół.
Zdjąć z ognia i dodać sok z limonki i biały pieprz.
Uformuj mocno mielonego tuńczyka na 4 okrągłe jednolite paszteciki o grubości około 1 1/2 cala.
Umieść w lodówce na 30 minut. (Hamburgery muszą być bardzo zimne, aby utrzymać swój kształt podczas gotowania)
Posmaruj obie strony hamburgerów lekko glazurą ananasową i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu, aż do samego palenia. Gotować hamburgery, fastrygowanie często z glazury aż gotowane do pożądanej doneness
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.