Burgery z tuńczykiem z ananasowo-musztardową glazurą i zielonym ogórkiem z Chile i Ancho Gaufrettes
Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasowo-musztardową i zielonym smakiem ogórków Chile i Ancho gaufrettes mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $11.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 1116 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz ogórki koperkowe, bułki, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 84% to danie jest super. Podobne przepisy to Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasowo-musztardową i zielonym Chile-pikle Relish, Kawa i Ancho Chile Spódnica stek z Zielonym Chile-Apple Relish, oraz Burgery z tuńczykiem żółtopłetwym z glazurą imbirowo-musztardową.
Instrukcje
1
Połącz sok ananasowy, ocet, imbir, sos sojowy i brązowy cukier w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż objętość zmniejszy się o połowę, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent Tequili Blanco
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać musztardę i gotować dodatkowe 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
3
Zdjąć z ognia i dodać sok z limonki i biały pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4
Ochłoń.
5
Aby przygotować hamburgery: ukształtować mocno mielonego tuńczyka na 8 okrągłych jednolitych placków o grubości 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
6
Umieść w lodówce na 30 minut. (Hamburgery muszą być bardzo zimne, aby utrzymać swój kształt podczas gotowania)
7
Posmaruj obie strony hamburgerów lekko glazurą ananasową i dopraw solą i pieprzem do smaku. Rozgrzej grill. Grill hamburgery przez 3 do 4 minut z każdej strony dla średniej doneness, fastrygowanie często z glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Hamburgery podawać na bułkach z rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
Cukierki Life Savers
1
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.
1
Rozgrzać olej do 365 stopni F w frytkownicy. Ziemniaki smażyć partiami i wyjąć na duży talerz wyłożony papierowymi ręcznikami. Natychmiast przyprawić solą i ancho chile w proszku.
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.