Burgery z polędwicy Bourguignonne i mieszane warzywa z estragonem Vinaigrette
Burgery z polędwicy Bourguignonne i mieszane warzywa z estragonem Vinaigrette to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na $5.7 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 943 kalorie, 39g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Mieszanka soli i pieprzu, wino burgundzkie, korniszony dla niemowląt i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka mieszana z sosem estragonowym, Kurczak w sosie Estragonowo-kaparowym z mieszaną zielenią, oraz Sałatka Zielona mieszana z winegretem estragonowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię grillową lub grilluj na średnim ogniu. Jeśli używasz grilla węglowego, przygotuj węgle.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki Warzywne
2
Polędwicę mieloną połączyć z winem, tymiankiem, szalotką, przyprawą do steków lub solą i pieprzem. Formuj mięso na 4 duże paszteciki, o grubości od 1 do 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Tortille Mączne, 8 Cali
Polędwica Mielona
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Mżawka paszteciki z extra-virgin oliwy z oliwek, aby utrzymać je z przyklejania do grilla lub patelni grillowej. Gotować paszteciki 5 minut z każdej strony dla średnio rzadkich, 8 minut z każdej strony dla średnio dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki Warzywne
4
Bułki tostowe pod gorącym brojlerem lub w tosterze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Jadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na Imprezy
5
Pasztet z musem rozprowadzić na dnie bułki. Top z burger, cornichons i czerwonych liści sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona
Korniszony
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pasztet
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Rozprowadzić wierzch bułki z ziarnistą musztardą i ustawić na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorczyca Pełnoziarnista
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Miejsce zieleni i szalotki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Zieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Estragon, musztardę i ocet ubić i powoli dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Wlać sos na zielenie i wrzucić szczypcami. Doprawić sałatkę solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Zieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
10
Serwować hamburgery z zieleniną i Portobello grzybowe "frytki".