Burgery z piwem i żubrem z pubowym serem
Piwo i burgery z żubrem z serem Pub może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 629 kalorii. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pieprz, sól koszerna, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery Z Piwem I Żubrem, Pieczeń Żubrowa Duszona W Piwie, oraz Bekon Bizon Piwo Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450).
Wymieszać Żubr, owies, 2 łyżki. ale, sól i pieprz w dużej misce, aż po prostu połączone. Uformuj się na cztery 1/2 cala. paszteciki z lekką depresją w środku każdego, aby pomóc im gotować równomiernie.
Wir czosnek w robocie kuchennym, aż do zmielenia.
Dodać sery i pozostałe 2 łyżki. ale i wirować, aż będzie gładka.
Grill hamburgery, obracając raz, aż gotowane tak, jak chcesz, 6 minut łącznie dla średnich. W ciągu ostatnich kilku minut, grill podzielić bułki, obracając raz, około 2 minut w sumie.
Ułóż hamburgery na dnie bułek i wierzch z kiełkami.
Wierzch bułki posmarować masą serową.