Burgery z indyka z chutneyem żurawinowo-brzoskwiniowym
Przepis hamburgery z indyka z żurawinowo-brzoskwiniowym Chutney jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 344 kalorie, 30g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz chutney żurawinowy, białko jaja, mieloną pierś indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Brzoskwiniowe burgery chutney z boczkiem i kozim serem, Hamburgery z indyka z Chutney, oraz Chutney Hamburgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce, dobrze mieszając, aby wymieszać. Odstawić.
Połączyć indyka i kolejne 3 składniki. Podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki; gotować 3 do 4 minut z każdej strony lub aż termometr zarejestruje 16
Na dolnej połowie każdej bułki ułożyć 1 liść sałaty; na wierzchu 1 patty i 2 łyżki mieszanki żurawiny. Wierzch każdy z 1 kok góry.