Burgery Wołowe Z Ogórkiem Koperkowym Rémoulade
Hamburgery wołowe z ogórkiem koperkowym Rémoulade może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 639 kalorii, 34g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz boczek, pietruszka, musztarda dijon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cracked Peppercorn Crusted hamburgery z koperkiem ogórek Aioli, Hamburgery wołowo-jagnięce z cheddarem i remoulade z kaparów, oraz Smażone zielone pomidory z ogórkiem Chlebowo-maślanym Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 9 składników w dużej misce. Kształt na 6 pasztecików.
Gotować paszteciki na średnim ogniu w dużej patelni lub na patelni pokrytej sprayem do gotowania 5 do 7 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Rozłóż Rmoulade ogórek koperkowy równomiernie na ściętych bokach każdej połowy bułki; dno warstw z hamburgerami, plastrami sera, plastrami boczku i pożądanymi dodatkami.