Burgery Wegetariańskie
Burgery wegetariańskie to amerykański przepis, który służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 196 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz płatki owsiane, Kabaczek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Burgery Wegetariańskie, Burgery Wegetariańskie, oraz Best of Everything Veggie Burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na małym ogniu, i gotować cebulę i czosnek przez około 5 protokół, do miękkości.
Wymieszać w marchew, squash, i cukinia. Nadal gotować i mieszać przez 2 minuty.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z owsem, serem i jajkiem. Wymieszać w sosie sojowym, przenieść mieszaninę do miski i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Mąkę ułożyć na dużym talerzu. Uformuj mieszankę warzywną na osiem 3 calowych okrągłych pasztecików. Upuść każdy patty do mąki, lekko powlekając obie strony.
Olej ruszt grillowy, i grill paszteciki 5 minut z każdej strony, lub do ogrzania przez i ładnie rumiane.