Burgery Tofu
Przepis hamburgery Tofu jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.24 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka bułki tartej, chleb, pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Przepis Na Hamburgery Tofu, Kolendra Tofu Bean Burgers, oraz Pieczone Buraki-Burgery Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki z wyjątkiem oliwy z oliwek i chleba wirować w blenderze lub robocie kuchennym.
Wlać 1/2 łyżki oliwy z oliwek do 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, upuść około 3/4 szklanki mieszanki tofu na patelnię.
Rozłóż na patty o szerokości 4 cali i grubości 1 cala. Powtórz, aby uformować jeszcze dwie paszteciki na patelni.
Obniżyć ciepło do średniego i gotować, obracając raz, aż dobrze rumiane z obu stron i firmy w dotyku, 10 do 12 minut w sumie.
Przenieść paszteciki na patelnię w piekarniku 200.
Dodać pozostały olej do patelni i gotować Pozostałe paszteciki.
Hamburgery podawać między kromkami chleba tostowego (patrz uwaga powyżej).