Burgery Portobello z kozim serem

Burgery Portobello z kozim serem
Burgery Portobello z kozim serem to amerykański przepis, który serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 484 kalorie, 14g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz czapki z grzybami portobello, ocet balsamiczny, buraki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Balsamiczne Burgery Portobello Z Papryką I Kozim Serem, Ser Pleśniowy Portobello Burgery, oraz Ser Pleśniowy Portobello Burgery dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odetnij wierzchołki z buraków i umieść je w naczyniu do pieczenia z wystarczającą ilością wody, aby pokryć dno naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Buraki upiec w rozgrzanym piekarniku, aż będą łatwo Przekłute nożem, 40 do 50 minut. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Pokroić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika na drugim poziomie od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W misce ubić oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, rozmaryn i 2 ząbki mielonego czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
GoździkiGoździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Rozłóż około połowy tej mieszanki na żebrowanej stronie czapek z grzybami portobello; ułóż grzyby na blasze z żebrowanymi bokami skierowanymi do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czapki Grzybowe PortobelloCzapki Grzybowe Portobello
GrzybyGrzyby
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Pieczarki dusić do miękkości, upewniając się, aby nie spalić czosnek, 5 do 7 protokół. Odwróć grzyby i posmaruj pozostałą mieszaninę oliwy z oliwek na wierzchu czapek. Powrót do piekarnika i dusić do miękkości, o 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Rozłóż równe ilości koziego sera na połowie każdej z rolek kanapkowych. Na wierzchu posypać porcją pokrojonych w plasterki buraków i szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka KanapkowaBułka Kanapkowa
Ser KoziSer Kozi
SzpinakSzpinak
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
BurakBurak
9
W misce ubić majonez, czosnek i sok z limonki, równomiernie rozprowadzić na pozostałych połówkach rolki kanapkowej i ułożyć po jednej nasadce grzybowej. Przynieś dwie połówki razem, tworząc kanapki służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka KanapkowaBułka Kanapkowa
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajonezMajonez
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn