Burgery Portobello z kozim serem
Burgery Portobello z kozim serem to amerykański przepis, który serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 484 kalorie, 14g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz czapki z grzybami portobello, ocet balsamiczny, buraki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Balsamiczne Burgery Portobello Z Papryką I Kozim Serem, Ser Pleśniowy Portobello Burgery, oraz Ser Pleśniowy Portobello Burgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Odetnij wierzchołki z buraków i umieść je w naczyniu do pieczenia z wystarczającą ilością wody, aby pokryć dno naczynia.
Buraki upiec w rozgrzanym piekarniku, aż będą łatwo Przekłute nożem, 40 do 50 minut. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Pokroić i odstawić.
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika na drugim poziomie od źródła ciepła.
W misce ubić oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, rozmaryn i 2 ząbki mielonego czosnku.
Rozłóż około połowy tej mieszanki na żebrowanej stronie czapek z grzybami portobello; ułóż grzyby na blasze z żebrowanymi bokami skierowanymi do góry.
Pieczarki dusić do miękkości, upewniając się, aby nie spalić czosnek, 5 do 7 protokół. Odwróć grzyby i posmaruj pozostałą mieszaninę oliwy z oliwek na wierzchu czapek. Powrót do piekarnika i dusić do miękkości, o 5 minut więcej.
Rozłóż równe ilości koziego sera na połowie każdej z rolek kanapkowych. Na wierzchu posypać porcją pokrojonych w plasterki buraków i szpinaku.
W misce ubić majonez, czosnek i sok z limonki, równomiernie rozprowadzić na pozostałych połówkach rolki kanapkowej i ułożyć po jednej nasadce grzybowej. Przynieś dwie połówki razem, tworząc kanapki służyć.