Burgery Kukurydziane Z Soczewicy
Need a dairy free main course? Burgery kukurydziane z soczewicy mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 468 kalorii. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cebulę, majonez, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burgery Z Czerwonej Soczewicy, Burgery Z Soczewicy, oraz Burgery Z Soczewicy.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzej wodę, soczewicę i sól do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 12 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica są miękkie jeszcze utrzymać swój kształt; odcedzić. Łyżka do dużej miski, cool 15 minut.
W schłodzonej soczewicy lekko wymieszać bułkę tartą, przyprawy, kukurydzę i jajka. Forma mieszaniny na 6 pasztecików o 1/2 cala grubości i około 3 1/2 do 4 cali średnicy; miejsce na talerzu lub arkuszu cookie. Przechowywać w lodówce 30 minut (paszteciki będzie firm up, dzięki czemu łatwiej gotować bez rozpadu.)
W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju na średnim ogniu. Gotować 3 paszteciki 6 do 8 protokół, obracając w połowie gotowania, aż złoty kolor.
Przeniesienie z patelni do żaroodpornego talerza; przykryć i ogrzać. Powtórz z pozostałym 1 1/2 łyżeczki oleju i pasztecików.
Na dolnej połowie każdej rolki ułożyć liść sałaty; na wierzchu ugotowane paszteciki.
Rozprowadzić każdy z 1 1/2 łyżeczki majonezu na patty; top z 1 plaster pomidora, 1 plaster cebuli, i roll top.