Burgery Kukurydziane Z Soczewicy

Burgery Kukurydziane Z Soczewicy
Need a dairy free main course? Burgery kukurydziane z soczewicy mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 468 kalorii. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cebulę, majonez, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burgery Z Czerwonej Soczewicy, Burgery Z Soczewicy, oraz Burgery Z Soczewicy.

Instrukcje

1
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzej wodę, soczewicę i sól do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 12 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica są miękkie jeszcze utrzymać swój kształt; odcedzić. Łyżka do dużej miski, cool 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W schłodzonej soczewicy lekko wymieszać bułkę tartą, przyprawy, kukurydzę i jajka. Forma mieszaniny na 6 pasztecików o 1/2 cala grubości i około 3 1/2 do 4 cali średnicy; miejsce na talerzu lub arkuszu cookie. Przechowywać w lodówce 30 minut (paszteciki będzie firm up, dzięki czemu łatwiej gotować bez rozpadu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
PrzyprawyPrzyprawy
SoczewicaSoczewica
Pliki CookiePliki Cookie
KukurydzaKukurydza
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju na średnim ogniu. Gotować 3 paszteciki 6 do 8 protokół, obracając w połowie gotowania, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przeniesienie z patelni do żaroodpornego talerza; przykryć i ogrzać. Powtórz z pozostałym 1 1/2 łyżeczki oleju i pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Na dolnej połowie każdej rolki ułożyć liść sałaty; na wierzchu ugotowane paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
RolkaRolka
6
Rozprowadzić każdy z 1 1/2 łyżeczki majonezu na patty; top z 1 plaster pomidora, 1 plaster cebuli, i roll top.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
PomidorPomidor
CebulaCebula
RolkaRolka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn