Burger Lover ' s Burger

Burger Lover ' s Burger
Burger Lover ' s Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 3,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 608 kalorii, 36g białka, oraz 42g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, olej roślinny, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Burger miłośnika warzyw, Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, oraz Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami).

Instrukcje

1
Pewnego dnia wysuszyć steki: steki osuszyć papierowymi ręcznikami i równomiernie wcierać w obie strony sól koszerną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
StekStek
SolankaSolanka
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Włożyć steki do plastikowej torebki i schłodzić w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Wyjmij steki z plastikowej torby i osusz je.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Pokroić mięso w kostkę 1 1/2 cala i zmielić je za pomocą maszynki do mięsa wyposażonej w matrycę 3/16 - lub 1/4-cala. Delikatnie uformować mielone mięso w 4 (3/4-cal-gruby) Burger paszteciki - każdy patty powinien być o 4 cale średnicy. Schłodzić hamburgery na wyłożonej papierem woskowym płycie, przykrytej, aż będą gotowe do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Młynek Do MięsaMłynek Do Mięsa
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
W międzyczasie przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu: jeśli używasz grilla na węgiel drzewny, otwórz otwory wentylacyjne na dnie grilla i zapal duży rozrusznik kominowy pełen węgla drzewnego (najlepiej twardego). Kiedy węgle są pokryte biało-szarym popiołem (około 20 do 30 minut później), rozłóż je na Dolnym stojaku grilla, pozostawiając przestrzeń na jednej stronie, która jest równa wielkości potrawy do grillowania, aby można ją było przenieść w przypadku rozbłysków. Przetestuj ciepło węgla drzewnego, trzymając rękę 5 cali nad węglami przez 3 do 4 sekund dla średniego ciepła. Jeśli węgiel drzewny jest zbyt gorący, nadal pozwól mu się palić, aż osiągnie średni poziom.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej wszystkie palniki na wysokim, przykrytym, przez 10 minut, a następnie dostosuj ciepło do średniego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Grill bułki, ściąć boki w dół, na głównym ruszcie do grillowania, aż pojawią się ślady grilla, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Lekko posmarować olejem po jednej stronie każdego burgera i doprawić tę samą stronę świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Grill hamburgery, naoliwione i przyprawione stronie w dół, pokryte, aż ładnie rumiane na dole, o 4 protokół. Drugą stronę hamburgerów przyprawić pieprzem, następnie obrócić ostrożnie i kontynuować grillowanie, przykryte, aż termometr do natychmiastowego odczytu włożony bokiem do środka każdego patty zarejestruje 71° dla średnich, około 4 do 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Serwuj hamburgery, zwieńczone ulubionymi przyprawami,na tostach.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
1
* Jeśli nie chcesz suszyć-solanki steki, wystarczy poklepać mięso do sucha i przejść do mielenia.* Jeśli nie masz maszynki do mielenia mięsa, ale nadal chcesz zrobić hamburgery od podstaw, drobno posiekaj mięso, pulsując je w robocie kuchennym. Tekstura mięsa nie będzie dokładnie taka sama, ale nadal będziesz mieć wiele zalet tworzenia własnych pasztecików burger. Inną opcją jest pójście na rynek z dobrym działem mięsnym i kompetentnym personelem i poproszenie rzeźnika o zmielenie steków chuck top blade, chrząstki i wszystkich, tylko raz—nie dwa razy (tak jak rzeźnicy zwykle robią burgery). Upewnij się również, że chcesz mieć proporcję 80/20 mięsa do tłuszczu. Tuż przed grillowaniem przyprawiamy hamburgery 1 1/4 łyżeczki soli koszernej (takiej samej ilości jak w przypadku suchego solenia) i kilkoma mielonymi pieprzem z młyna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety BurgerKotlety Burger
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sól KoszernaSól Koszerna
StekStek
SolankaSolanka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Młynek Do MięsaMłynek Do Mięsa
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn