Burger Bizon z majonezem czosnkowym i karmelizowaną cebulą

Burger Bizon z majonezem czosnkowym i karmelizowaną cebulą
Bison Burger z majonezem czosnkowym i karmelizowaną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1227 kalorii, 54g białka, oraz 94g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.62 za porcję. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, cebula w proszku, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Burger Bizon z majonezem czosnkowym i karmelizowaną cebulą, Burger Bison z serem pleśniowym z karmelizowaną cebulą, oraz Burger Sliders z karmelizowaną cebulą i Chipotle Mayo.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 4 wykałaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
1
W dużej misce wymieszać Żubr, polędwica wołowa, cebula, czosnek, i pietruszka, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Stek PorterhouseStek Porterhouse
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
żubryżubry
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać cebulę w proszku, czosnek w proszku, sól przyprawowa, ketchup, Worcestershire, i kilka zwojów świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
3
Dodaj to wszystko do mieszanki mięsa i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
4
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu i ugotować niewielką porcję mięsa. Smak gotowanej wołowiny, aby zobaczyć, czy trzeba dodać sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać sól do mieszanki mięsa do smaku. Mięso podzielić na 4 równomiernie porcjowane okrągłe paszteciki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
SólSól
1
Rozgrzać tłuszcz boczku na średnim ogniu w dużej patelni saute i dodać cebulę. Gotować przez 1 minutę, a następnie doprawić solą. Ugotować cebulę, dużo mieszając, aż zaczną się brązowieć. Jeśli cebula zacznie przyklejać się do patelni i stanie się zbyt ciemna, wlej łyżkę wody i zeskrobaj drewnianą łyżką, aby zdjąć je z patelni. Nadal gotować i mieszać cebulę, aż będą ciemnobrązowe i karmelizowane, o 8 do 10 protokół. Wyłączyć ogrzewanie i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
1
W misce, połączyć majonez, pietruszka, czosnek, sól i pieprz, do smaku i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Podgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i mżawka w niektórych oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Rozgrzać oliwę z oliwek, a następnie umieścić paszteciki burger na patelni. Gotować przez 3 minuty z każdej strony na średnio rzadkie. Top hamburgery z plasterkiem sera. Aby zmontować, rozprowadzić trochę majonezu czosnkowego na dnie prażonej bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety BurgerKotlety Burger
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SerSer
CzosnekCzosnek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MajonezMajonez
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieść hamburgera na majonezie, top z karmelizowaną cebulą, a następnie rukolą. Przykryć wierzch Koka. Wbij wykałaczkę do korniszonu, a następnie przyklej do górnej części hamburgera i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
RukolaRukola
MajonezMajonez
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
TrudnośćŚredni
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn