Buraki Pomarańczowe
Buraki pomarańczowe to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Idź do sklepu i odebrać masło, sok pomarańczowy, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Buraki Pomarańczowe, Buraki Pomarańczowe, oraz Buraki O Zapachu Pomarańczy.
Instrukcje
Pozostawiając korzeń i 1 cal łodygi na burakach, wykończenia wierzchołków i szorować pędzlem.
Umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Drenaż; cool. Odciąć korzenie buraka; zetrzeć Skórki.
Buraki pokroić w kostkę, aby zmierzyć 3 1/2 szklanki.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać buraki, skórkę i kolejne 4 składniki (skórka przez pieprz). Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn będzie konsystencją cienkiego syropu (około 12 minut), mieszając od czasu do czasu.