Buraki I Jarmuż Z Kremowym Sosem Tofu
Buraki i jarmuż z kremowym sosem Tofu to bezglutenowe i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz łyżki oliwy z oliwek, czosnek, jedwabne tofu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sałatka z kapusty Fizz z pieczonym sosem czosnkowo-Boczkowym i burakami, Kremowa Sałatka z awokado z cytrusami i burakami, oraz Wiosenna Sałatka Z Burakami, Prosciutto I Kremowym Sosem Cebulowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni. Buraki owinąć szczelnie folią wyłożoną pergaminem i piec do miękkości, około 1 godziny.
Ostudzić, następnie wyjąć skórki i pokroić w rund. Odstawić.