Buraki I Jarmuż Z Kremowym Sosem Tofu

Buraki I Jarmuż Z Kremowym Sosem Tofu
Buraki i jarmuż z kremowym sosem Tofu to bezglutenowe i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz łyżki oliwy z oliwek, czosnek, jedwabne tofu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sałatka z kapusty Fizz z pieczonym sosem czosnkowo-Boczkowym i burakami, Kremowa Sałatka z awokado z cytrusami i burakami, oraz Wiosenna Sałatka Z Burakami, Prosciutto I Kremowym Sosem Cebulowym.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni. Buraki owinąć szczelnie folią wyłożoną pergaminem i piec do miękkości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ostudzić, następnie wyjąć skórki i pokroić w rund. Odstawić.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn