Buraki Francuskie "chłopskie"
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj francuskich buraków "chłopskich". Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 274 kalorie, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.04 za porcję. Ten przepis od Food52 ma 380 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, wodę, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Francuska (Puy) Soczewica Z Burakami, (Wegańska, Wegetariańska), Francuski w mgnieniu oka: chrupiący Pieczony łosoś z burakami, oraz Francuska Zielona Soczewica Pieczona Z Marchewką I Burakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń zieleninę i grubo posiekaj. Odstawić zielenie na bok w dużej misce prep. Pokroić buraki na 1/4 cala rundy.
Żeberka wyjąć z boczniaka i grubo posiekać i wrzucić do miski z zielenią buraczaną,
Na dużej patelni smażyć masło.
Dodać buraki okrągłe do mieszanki masła szalotka. Pokruszyć trochę pieprzu na burakach i wrzucić szczyptę soli. Zmniejszyć ciepło i smażyć buraki, obracając się, aby zapewnić równomierne gotowanie.
Około 15 minut później, gdy buraki zaczynają glazurować i stają się miękkie, dodaj zielenie i chard.
Smażyć przez około 5 minut, następnie dodać wino i przykryć. Gotować, aż warzywa zwiędną, dodając wodę, jeśli to konieczne. Pozwól, aby ciecz była wchłaniana głównie do zieleni, dostosuj przyprawy.
Warzywa i buraki Scoop do niskiej płytkiej misce.
Udekoruj sporym klinem bucheron i trochę chrupiącego chleba. Trochę pieprzu na całym naczyniu.