Buraki Dziękczynne
Święto Dziękczynienia buraki może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 193 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, brązowy cukier, mielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Buraki Harvard (Buraki Czerwone Słodko-Kwaśne), Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, oraz A buraki dalej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Buraki umieścić w dużym rondlu.
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć buraki o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż buraki są łatwo przebite widelcem, o 10 protokół; odcedzić.
Ubić razem brązowy cukier, ocet, wodę, skrobię kukurydzianą, cynamon, gałkę muszkatołową i goździki w rondlu.
Dodać buraki i masło, obrócić ogień na średni i gotować, ciągle mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Gotować, aż sos lekko zgęstnieje, około minuty lub dwóch. Sos nie będzie lepki-gęsty, ale nadal będzie ładnie polewał.
Buraki podawać na ciepło lub na zimno.