Buraki Chioggia z winegretem Malinowo-miętowym
Buraki Chioggia z winegretem Malinowo-miętowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 176 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, oliwę z oliwek, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone buraki Chioggia z fetą, Pieczone Buraki Chioggia Z Sokami Z Nektarynki I Majerankiem, oraz Buraki z kremowym balsamicznym winegretem i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć buraki wodą o 1 cal w rondlu 2-do 3-quart i gotować do miękkości, gdy Przekłute w środku widelcem, o 30 protokół.
Odcedzić w durszlaku i spłukać pod zimną bieżącą wodą.
Pozostaw do ostygnięcia na tyle, aby wytrzymać, a następnie zsuń się i wyrzuć Skórki.
Pokroić buraki w plastry o grubości 1/4 cala.
Podczas gotowania buraków wymieszaj szalotki, 2 łyżki octu, sok z cytryny do smaku, miętę, skórkę, sól i pieprz w misce.
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając do połączenia.
Dodać ciepłe buraki i wymieszać z winegretem i octem oraz solą do smaku.
Podawać na ciepło lub lekko schłodzone.
* Czasami nazywane buraki candy-cane, chioggi stają się bardziej agresywne w smaku wraz z wiekiem, więc szukaj stosunkowo młodych buraków, o średnicy 1 1/2 do 2 cali.