Buraki babci Harvard

Buraki babci Harvard
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, buraki babci z Harvardu mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 6G tłuszczu i w sumie 246 kalorii. Za 58 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 202 powie, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką masło, wodę, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Z łyżką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Buraki Harvard (Buraki Czerwone Słodko-Kwaśne), Buraki Harvardu, oraz Buraki Harvardu.

Instrukcje

1
W rondelku wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, ocet i wodę. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj buraki do płynu i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut na małym ogniu. Dodaj masło, sól i pieprz i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
BurakBurak
3
Podawać na ciepło lub schłodzone.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn