Buraki babci Harvard

Buraki babci Harvard
Buraki babci Harvard to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, pieprzu, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 13%. Spróbuj Buraki Harvard (Buraki Czerwone Słodko-Kwaśne), Buraki Harvard, oraz Buraki Harvard do zamrażarki (lub od razu) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu połącz cukier, skrobię kukurydzianą, ocet i wodę. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać buraki do płynu i gotować przez 30 minut na małym ogniu. Wymieszać z masłem, solą i pieprzem i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
BurakBurak
3
Podawać na ciepło lub schłodzone.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn