Burak Ricotta Gnocchi

Burak Ricotta Gnocchi
Buraki Ricotta Gnocchi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 26g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz sól i pieprz, masło, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę uniwersalną, możesz podążać za tym daniem głównym z Cynamon cukier soda chleb jako deser. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z liści buraka i ricotty, Ciasto Warstwowe Z Żółtym Burakiem I Serem Ricotta, oraz Moje Buraczki I Ricotta Mini Millefeuilles Z Pomarańczowym Sosem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Szoruj buraki, przycinaj wierzchołki i umieść na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Skropić 2 łyżeczki oliwy z oliwek i posypać szałwią, solą i pieprzem. Przykryć szczelnie folią aluminiową i piec w piekarniku przez 40 minut, lub aż buraki będą miękkie i nóż wkłada łatwo. Pozostawić do ostygnięcia na 20 minut. Użyj ręcznika papierowego lub rąk, zdejmij zewnętrzną skórę i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Dodać buraki do robota kuchennego i proces aż smooth.In do średniej miski dodaj 1 1/2 szklanki puree buraczanego, ser ricotta, ser manchego, jajko, sól i 2 szklanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser ManchegoSer Manchego
Przez CiastoPrzez Ciasto
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Mix będzie łączyć.
5
Dodaj więcej mąki, aż ciasto będzie miękkie i tylko lekko lepkie. Pozostawić na 30 minut w temperaturze pokojowej. Podzielić na 8 kawałków i lekko odkurzyć cięte krawędzie mąką, aby zapobiec przywieraniu.Przygotuj obficie mąką obramowaną blachę do pieczenia dla uformowanego gnocchi. Odstawić. Mąka dużą deskę obficie i za pomocą rąk zrobić długą linę szerokość palca z pierwszym kawałkiem ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Pokroić na kawałki 1 cala i lekko wrzucić mąką do pokrycia krawędzi cięcia. Użyj widelca lub deski gnocchi, aby uformować gnocchi, umieszczając kawałek ciasta na zębach widelca i za pomocą kciuka delikatnie przeciągnij go w dół widelca. Powinien się trochę zwijać, gdy spadnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
7
Dodaj do przygotowanej blachy do pieczenia i powtórz z pozostałym ciastem. Uwaga: nie stosuj gnocchi, bo będą trzymać się siebie. Może to wymagać 2 obramowane blachy do pieczenia.Zdobądź duży garnek z wrzącą wodą i solą. W dużej patelni saute, dodać 3 łyżki masła i szałwii i włączyć do średnio-na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Dodaj 1/3 gnocchi do wrzącej wody (lub mniej w zależności od wielkości garnka)i pozwolić im gotować, aż unosić. Użyj pająka lub szczeliny łyżka do usunięcia gnocchi z górnej części wody i dodać do masła / szałwii saute patelni. Powtórz z pozostałymi gnocchi. Wrzucić lekko do obtoczenia z masłem i podawać na rozgrzanym półmisku z większą ilością sera machego.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn