Bunjal Chicken

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepisy do twojego pudełka z przepisami, kurczak Bunjal może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 16G tłuszczu i w sumie 210 kalorii. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. 67 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, sól, garam masala i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako dodatek. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj I ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, I ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, oraz I ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść kurczaka w naczyniu do pieczenia pokrytym 2 litrami lub holenderskim piekarniku z 1/2 łyżeczki soli i oliwy z oliwek.
Piecz w nagrzanym piekarniku przez 40 minut lub do momentu, gdy kurczak się ugotuje i stanie się brązowy.
Dodaj cebulę, pieprz, czosnek, koncentrat pomidorowy, garam masala, curry w proszku, przyprawę do smaku i 1/4 łyżeczki soli.
Wymieszaj wszystko razem, a następnie dodaj 1/4 szklanki wody, aby składniki mogły się gotować na parze.
Wróć do piekarnika na 5 minut, aby zmiksować wszystkie smaki.
Podawaj na ryżu lub jedz zwykły.