Bullfrogs

Bullfrogs
Bullfrogs to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 34 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sodę cytrynowo-limonkową, koncentrat limonki, wódkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wymieszaj koncentrat limonki z wódką, zielonym barwnikiem spożywczym i 1 1/2 litra sody cytrynowo-limonkowej w dużym plastikowym pojemniku z pokrywką. Przykryć pojemnik i zamrozić mieszaninę przez 1 do 3 dni. Zmiel zamrożony błoto do szklanek i dodaj odrobinę pozostałej sody cytrynowo-limonkowej do każdej szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowe PosypkiFioletowe Posypki
1/2 (12 Uncji) Puszki Mrożonego Koncentratu Limonki, Rozmrożonego1/2 (12 Uncji) Puszki Mrożonego Koncentratu Limonki, Rozmrożonego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn