Bulgur z morelami i migdałami
Bulgur z morelami i migdałami to Wegetariańskie przystawka. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól, morele, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Bulgur z morelami, Radicchio, ziołami i orzechami włoskimi, Liście winogron Nadziewane bulgurem, morelami i miętą (Yalancie Dolmas), oraz Bulgur Pilaf W / migdały i żurawina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tosty migdały w suchej małej patelni ciężkich na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące i blady złoty, o 2 protokół.
Cebulę ugotować w oleju w 3-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zmięknie i zacznie brązowieć, około 8 minut.
Dodać bulgur i gotować, mieszając, 2 protokół.
Wymieszać z wodą, solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, 5 minut.
Zdjąć z ognia, dodać morele i masło i mieszać do rozpuszczenia masła.
Odstawić, pokryte, 5 minut. Wymieszać natkę pietruszki i migdały.