Bulgur z morelami i migdałami

Bulgur z morelami i migdałami
Bulgur z morelami i migdałami to Wegetariańskie przystawka. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól, morele, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Bulgur z morelami, Radicchio, ziołami i orzechami włoskimi, Liście winogron Nadziewane bulgurem, morelami i miętą (Yalancie Dolmas), oraz Bulgur Pilaf W / migdały i żurawina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tosty migdały w suchej małej patelni ciężkich na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące i blady złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Cebulę ugotować w oleju w 3-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zmięknie i zacznie brązowieć, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać bulgur i gotować, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
4
Wymieszać z wodą, solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
5
Zdjąć z ognia, dodać morele i masło i mieszać do rozpuszczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
MasłoMasło
6
Odstawić, pokryte, 5 minut. Wymieszać natkę pietruszki i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn