Bulgur-Papryka Paszteciki (Batirik)
Jeśli chcesz dodać więcej wegańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, bułki Bulgur-papryka (Batirik) może być przepis, który powinieneś wypróbować. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z moich przepisów wymaga zmielonego pieprzu aleppo, grubo cebuli, pomidora i soli morskiej. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Paszteciki z wołowiną i bulgurem, Paszteciki pszenne z porem, fetanem i bulgurem, oraz Sałatka Z Makreli, Pieprzu I Pszenicy Bulgur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce; odstawić 15 minut.
Dodać pistacje i kolejne 4 składniki (przez sól); dobrze wymieszać. Mieszankę bulguru wcisnąć do (1/4 szklanki) suchej miarki; rozpuścić na talerzu. Powtórz z pozostałą mieszaniną bulguru, aby utworzyć łącznie 12 pasztecików. Schłodzić przez 15 minut; uformować każdą porcję bulguru w 2 1/2-calowy patty. Top posiekaną natką pietruszki, w razie potrzeby.
Nuta wina: świeża, lekka potrawa z bułki Bulgurowo-pieprzowej (Batirik) świetnie pasuje do cytrynowego, Zielonego sauvignon blanc. Chilijska Terra Andina Reserva Sauvignon Blanc 2008 (1 Dolar
to wielka wartość. -- Jeffery Lindenmuth