Bulgur Kebab Burritos

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj Burritos z Bulgur Kebab. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz 10 cali. tortille z mąki, masło, tak niesamowite ormiańskie kebaby lula i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać bulgur można śledzić to danie główne z Budyń Bulgur z kandyzowanym imbirem i figami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi, Halloumi Kebab, oraz Adana Kebab.
Instrukcje
Na małej patelni roztop masło i oliwę z oliwek.
Umyj blachę do pieczenia z około 2 łyżkami. mieszanki.
W małej misce połącz Bulgur Pilaf z jajkami, serem feta i tak niesamowitymi ormiańskimi kebabami Lula.
Rozłóż około 1/3 szklanki mieszanki bulgur w dół centrum tortilla. Złóż boki i zwinąć burrito do uszczelnienia. Ustawić burrito na blasze do pieczenia, szew stronie w dół. Powtórz z 3 więcej tortillas i pozostałe nadzienie; przestrzeń o 2 w. osobno.
Blaty pędzla i boki burritos z mieszaniną masła.
Piec na złoty kolor, o 30 protokół.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.