Buffalo Wing Pizza (Team Guy)
Buffalo Wing Pizza (Team Guy) może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka cebuli, ser monterey jack, mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Buffalo Wing Pizza Roll-Up (team Robert version), Buffalo Wing Dip, oraz Better Buffalo Wing Dip.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu, zachowując równowagę. Cebulę gotować, aż się karmelizują.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozprowadzić 1 łyżkę pozostałej oliwy na każdej z 2 skorupek pizzy. Łyżka 1/4 szklanki gorącego sosu nad każdą z muszli pizzy.
Ułóż 1 opakowanie nuggetsów z kurczaka na każdej skorupie pizzy. Rozgnieść karmelizowaną cebulę na 2 pizze.
Posypać ser Monterey jack i ser mozzarella na pizze.
Mżawka ranczo i sosy z sera pleśniowego nad polewy pizzy i piec przez 10 minut lub aż ser topi się i kurczak jest podgrzewany przez.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.