Buffalo Faszerowane Pieczarki

Buffalo Faszerowane Pieczarki
Buffalo nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz parmezan, seler, marchew i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ser pleśniowy guacamole faszerowane pieczarki z sosem Buffalo, Buffalo Kurczak Faszerowane Ziemniaki, oraz Buffalo Kurczak Nadziewane Muszle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Z grzybów usunąć łodygi i grubo posiekać; odstawić. Gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko chrupiące, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać posiekane łodygi grzybów, seler, marchew, szalotki i tymianek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodać masło i niech stopić, następnie dodać panko, pietruszka i parmezan; nadal gotować, mieszając, aż panko będzie lekko złoty, o 2 protokół. Wymieszać z ostrym sosem, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
5
Wyjąć z ognia i lekko ostudzić.
6
Ułóż czapki grzybowe na obramowanej blasze do pieczenia. 1/2 łyżeczki sera pleśniowego, następnie usypać na wierzchu masę panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Piec na złoty kolor, około 15 minut. Włącz brojlery; broil, aż szczyty są chrupiące, 1 do 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Zdjęcia Kana Okada
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn