Nasty Bits: Indycze Żołądki

Nasty Bits: Indycze Żołądki
Paskudne kawałki: żołądki z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 33g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,81 zł za porcję. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żołądki z indyka, anyż Gwiaździsty, duszone żołądki z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj The Nasty Bits: Gizzards Galore, The Nasty Bits: Turkey Neck Gumbo, oraz The Nasty Bits: Cod Milt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia, i umieścić żołądki we wrzącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Niech żołądki gotować przez minutę, aby pozbyć się wszelkich zanieczyszczeń.
3
Odcedzić żołądki i spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Umieścić żołądki w średniej wielkości garnku i przykryć wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Dodaj pozostałe składniki: wodę lub bulion, aromaty i zioła oraz ziarna pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu, przykryć, i gotować przez 3 godziny lub aż żołądki są przetargu widłowego.
7
Wyjąć żołądki z wywaru i pozostawić do ostygnięcia do temperatury nieco powyżej temperatury pokojowej. Odcedzić wywar i odstawić na bok. Większość zapasów może być wykorzystana w sosie; rezerwa część płynu do użycia w rillettes.
Składniki, których będziesz potrzebować
RillettesRillettes
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
8
Umieścić żołądki w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Mieszaj na małej prędkości, powoli dodając wystarczającą ilość zarezerwowanego wywaru, aż mięso dokładnie się rozpadnie, a mieszanina przybiera wilgotną i nadającą się do smarowania konsystencję, około 1 do 3 minut. Smak i więcej dodać sól i pieprz. Ponieważ rillettes będą podawane w temperaturze pokojowej, pasta powinna być nieco bardziej słona niż to, czego normalnie można oczekiwać od ciepłego preparatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
RillettesRillettes
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
10
Łyżka mieszaniny do poszczególnych ramekins lub crocks. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia, a następnie wlać około 1/8 cala wytopionego tłuszczu na górze do uszczelnienia ramekins. Jeśli masz mało tłuszczu, użyj trochę oliwy z oliwek, aby nabrać mieszanki. Przechowywać w lodówce do 3 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Wyjąć rillettes z lodówki na 2 godziny przed podaniem; najlepiej w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RillettesRillettes
12
Podawać z chlebem lub tostami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
13
Czerwone duszone indycze żołądki (wystarcza na przystawkę, która serwuje 6 lub więcej)
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze żołądkiIndycze żołądki
14
Umieścić żołądki w średniej wielkości garnku i przykryć wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
15
Dodać pozostałe składniki.
16
Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do stałej gotować na wolnym ogniu i gotować przez 1 1/2 godziny lub aż żołądki są przetargu widłowego. Pod koniec czasu gotowania płyn zmniejszy się do syropu. Uważaj, żeby sos się nie przypalił.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
17
Niech żołądki ostygną do temperatury pokojowej. Przed podaniem pokrój je cienko na boki.
18
Podawać jako przekąskę lub przystawkę, w towarzystwie makaronu lub ryżu. Resztki żołądków można przechowywać w lodówce, w całości, do tygodnia. Nie kraj, dopóki nie będziesz gotowy do podania, ponieważ smak rozpada się w cienkich pokrojonych żołądkach szybciej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn