Mini Ciastka Krabowe Z Sosem Czosnkowo-Szczypiorkowym

Mini Ciastka Krabowe Z Sosem Czosnkowo-Szczypiorkowym
Mini ciastka krabowe z sosem czosnkowo-szczypiorkowym to bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 78 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka chleba zbożowego, majonezu, mięsa krabowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczone ciasta krabowe ze szczypiorkiem i sosem kaparowym, Mini ciasta krabowe z sosem Remoulade, oraz Mini ciastka krabowe z kremowym sosem Picante dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wybierz mięso krabowe, usuwając kawałki skorupy. Pulse chleb kromki w blenderze lub robocie kuchennym 5 razy lub do drobno pokruszone. (Wydajność powinna wynosić około 1 1/2 szklanki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W dużej misce wymieszać majonez i kolejne 4 składniki. Delikatnie wymieszać z bułką tartą i Krabem. Kształtuj mieszaninę na 16 (2-calowych) ciastek (około 2 łyżek. każdy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MajonezMajonez
CrabmeatCrabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Gotuj ciasta, partiami, na gorącej, dużej patelni lub patelni nonstick pokrytej natryskiem do gotowania na średnim ogniu 4 minuty z każdej strony lub do złotego koloru. Doprawić solą do smaku. (Przechowywać ciasta ciepłe w piekarniku 200 do 30 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
4
Podawać z sosem czosnkowo-szczypiorkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
SzczypiorekSzczypiorek
SOSSOS
5
Dekorować, w razie potrzeby.
6
Uwaga: do celów testowych użyliśmy białego chleba Sara Lee Soft & Smooth pełnoziarnistego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały ChlebBiały Chleb
ZiarnaZiarna

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn